Hvad kan du opleve på kolonien?

Aarhuskolonien

En mor, hvis barn har været på Aarhuskolonien, skriver:


"Hej:-)

Jeg vil gerne sige mange tusind tak, til alle jer voksne, for fantastiske 12 dage i

Ebeltoft:-).

Jeg har fået en superglad og beriget datter hjem idag, der har fået et dejligt minde for livet:-) og det er længe siden jeg har hørt så meget glæde i hendes stemme. Hun fik en stor oplevelse, tusind tak for det."

Hvad kan du opleve på kolonien?


Kan man komme på ture?

På hvert hold er der ture til Ebeltoft, hvor du fx kan komme ombord på Fregatten Jylland og besøge Det gamle Rådhus. Nogle år er der også udflugter til fx Herregårdsmuseet Gammel Estrup.

Du kommer også med på Ahl March som er en vandretur der varer en hel dag. Vi laves også mindre ture på halvøen Ahl hvor du er ude og se og opleve forskellige ting i naturen – og en over 200 år gammel ruin fra Englandskrigene.

Kan man spille fodbold? 

Det kan du. Kolonien har sin egen fodboldbane med store gode mål. Det sker tit at kolonien laver turneringer med én af de andre feriekolonier.

Hvad med andre former for sport? 

Du kan spille bordtennis, stangtennis, badminton, basketball - for at nævne nogle få stykker.

Kan man låne spil og legeting?

Du kan låne spil til indendørs brug. Til udendørs brug kan du låne stylter, sjippetove, badmintonketsjere og lignende ting.

Hvad med fisketure? 

Kolonien har gode fiskestænger og masser af reje- og krabbenet. Når vejret tillader det kan du fiske fra stranden og færgehavnen.

Kan man spille teater? 

Så let som noget. Kolonien har sin egen teaterscene - Ahl Teater - og masser af udklædningstøj og sminke.

Kan man høre musik? 

Du kan tage dine egne playlister med på din mobiltelefon. Du kan også afspille dem på koloniens musikanlæg ved festerne.

Kan man komme til stranden? 

Kolonien har sin egen strand som ligger fem minutters gang fra kolonien. Her kan du, sammen med de voksne, bade og soppe. Du kan også stryge rejer og sejle med modelskibe som du selv kan bygge. Du kan også bare ligge og nyde Solen.

Kan man lave forskellige ting? 

Ja, hvis du mener at male, sy, tegne, lave gaveting, save, hamre og meget andet.  Kolonien er godt udstyret med spil til indendørs og udendørs brug, materialer til hobbyarbejder mv.

Kan man bygge huler i skoven?

Det kan man. Til kolonien hører et kæmpe stykke skov som du kan bygge huler i. Det er let at finde et "hemmeligt sted" i skoven. Ting til at bygge med kan du låne på kolonien.

Kan man komme til fest på kolonien?

Ja! På hvert hold laves der to diskoteksaftner med discjockey, chips, dans og konkurrencer. Så det er med at have diskotekstøjet med.

Må jeg bruge mobiltelefon?

Ja, 45 minutter hver dag. Resten af dagen opbevarer kolonien den samtidig med at den oplades.

Er der noget man ikke kan på den der koloni? 

Det er der sikkert, men der er tusinder af ting man kan. På billedet herunder ser du noget af det, du kan lave på et koloniophold:

Aarhuskolonien